Kepçe Operatörleri Korona Olunca Is Makinesinin Basina Belediye Baskani Geçti

Rize’nin Çamlihemsin ilçesinde belediyede çalisan iki kepçe operatörünün Covid-19’a yakalanmasi üzerine direksiyon basina geçen Çamlihemsin Belediye Baskani Osman Hasimoglu, yollarda biriken karlari temizledi.

Kepçe Operatörleri Korona Olunca Is Makinesinin Basina Belediye Baskani Geçti
Çamlihemsin ilçesinde geçen hafta araliklarla etkili olan kar yagisi sonucu birçok sokak ve cadde karla kaplandi. Ilçede kar kalinligi yer yer 50 santimetrenin üzerine çikti. Belediye ekipleri karla mücadele çalismalarini sürdürürken iki kepçe operatörünün Covid-19’a yakalanmasi çalismalarda kisa süreli aksamaya yol açti. Bunun üzerine hemen harekete geçen Çamlihemsin Belediye Baskani Osman Hasimoglu, vatandaslarin imdadina yetisti. Kar küreme makinesi ve kepçenin direksiyonuna geçen Hasimoglu, karli yollari temizledi.

"Zaman zaman üzerimize düseni yapiyoruz"

Bu yil Çamlihemsin’e çok fazla kar yagdigini belirten Baskan Hasimoglu, "Her hafta hemen hemen kar mücadelesi yaptik. Iki operatörüm de Covid-19’dan dolayi rahatsizlandi. Hafta sonu ilçemizde kar yagisi oldu. Ben de bir operatör arkadasimla beraber mahalle yollarini açtim. Operatörlük belgem var. Zaman zaman ben de üzerime düseni yapiyorum" dedi.

Kaynak: İHA