Eski Kari Koca Çift Silahli Saldirida Yaralandi

Afyonkarahisar’da eski kari koca çift araçlarina binmek üzereyken silahli saldiriya ugradi. Çiftin ayri kaldigi süre içerisinde kadinin birlikte yasadigi öne sürülen sahis tarafindan balkondan pompali tüfekle vuruldugu belirtilirken, saldiriyi gerçeklestiren sahis ise olayda kullandigi silah ile polis tarafindan kiskivrak yakalandi.

Eski Kari Koca Çift Silahli Saldirida Yaralandi
Olay, kent merkezi Fatih Mahallesi, Filistin Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elif E., bir süre önce Muhammet Ali Ö., ile ayrildi. Çift daha sonra bir araya gelmek için görüserek anlasti. Ancak çiftin ayri kaldigi süre içerisinde Elif E., iddiaya göre Cemil A., isimli sahisla birliktelik yasadi. Bunu ögrenen eski koca Muhammet Ali Ö., durumu kabullenemeyerek, eski esi Elif E.’yi de yanina alarak Cemil A., ile görüsmeye gitti. Bir süre görüsen taraflar arasinda daha sonra kavga çikti. Muhammet Ali Ö. ve Elif E., kavganin ardindan evden ayrilarak 03 UL 452 plakali hafif ticari araca binmek üzereyken iddiaya göre, Cemil A., evinin balkonuna çikarak çiftin üzerine pompali tüfekle ates açti. Açilan ateste Elif E. ve Muhammet Ali Ö., vuruldu. Yaralilar ardindan çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile üniversite hastanesine kaldirdi.

Olayin faili kiskivrak gözaltina alindi

Olayin ardindan bölgeye çok sayida çok sayida polis ekibi sevk edilirken, bölgeye gelen ekipler olayin süphelisi Cemil A.’yi saldirida kullandigi pompali tüfekle gözaltina aldi. Polis ekipleri ardindan bölgede detayli bir inceleme yapti.

Olayda yaralanan Muhammet Ali Ö.’nün saglik durumunun iyi oldugu, Elif E.’nin ise durumunun ciddiyetini korudugu bildirildi.

Olayin ardindan polis tarafindan baslatilan inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA