Nevsehir'de Otomobil Ile Yolcu Otobüsü Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Nevsehir’de otomobil ile yolcu otobüsünün çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 1 kisi hayatini kaybederken 3 kisi yaralandi. Kazada hayatini kaybeden Ayse Soylu’nun Samsun’dan otobüsle geldigi ve bindigi otomobilde can verdigi ögrenildi.

Nevsehir'de Otomobil Ile Yolcu Otobüsü Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali


Edinilen bilgiye göre, Nevsehir-Aksaray karayolu itfaiye kavsaginda turist tasiyan Bayram K. yönetimindeki 68 S 0478 plakali otobüs ile Serdar Soylu’nun (29) kullandigi 06 ZTT 10 plakali otomobil çarpisti. Kazanin ardindan olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada Ayse Soylu (44) olay yerinde hayatini kaybederken, otomobilde bulunan sürücü Serdar ile birlikte Abdulbaki ve Abdulsamet Soylu ise yaralandi. Yaralilar ambulanslarla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alinirken Serdar Soylu’nun hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Samsun’dan otobüsle geldi, bindigi otomobilde can verdi

Öte yandan kazada hayatini kaybeden Ayse Soylu’nun; ogullari Abdulbaki ve Abdulsamet Soylu ile birlikte otobüs ile Samsun’dan Nevsehir’e geldigi, kendisini karsilamaya gelen akrabasi Serdar Soylu’nun otomobiline bindikten sonra kazanin meydana geldigi ögrenildi. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA