BAÜN'de Hayvan Hastanesinde Yeni Yatirim

Balikesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayvan Hastanesinde, Balikesir Büyüksehir Belediyesi tarafindan temin edilen doppler cihazinin da içinde yer aldigi görüntüleme merkezi açildi.

BAÜN'de Hayvan Hastanesinde Yeni Yatirim
Merkezin faaliyete girmesi dolayisiyla gerçeklestirilen açilis törenine; Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus, Belediye ve Üniversiteden yetkililer ile akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Rektör Prof. Dr. Ilter Kus ile birlikte merkezin açilis kurdelesini kesen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Hayvan Hastanesi Görüntüleme Merkezinin, Üniversite ve Balikesir için hayirli olmasi dileklerinde bulundu. Veteriner Fakültesine ve Hayvan Hastanesine verdikleri destekten dolayi Balikesir Büyüksehir Belediyesine ve Baskan Yücel Yilmaz’a tesekkür eden Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus da; "Hayvan Hastanesi bünyesinde yer alan Görüntüleme Merkezimizin, Üniversitemiz ve ilimiz hayvanciligi için hayirli olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Açilisin ardindan Hayvan Hastanesinde incelemelerde bulunan davetliler, Veteriner Fakültesi Dekani Prof. Dr. Izzet Karahan ve fakülte personelinden, Hayvan Hastanesinde gerçeklestirilen çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Balikesir Büyüksehir Belediyesi ile Balikesir Üniversitesi Arasinda Isbirligi Protokolü Imzalandi. Programda ayrica Balikesir Büyüksehir Belediyesi ile Balikesir Üniversitesi arasinda Veteriner Hekimligi Hizmetleri isbirligi protokolü imzalandi. Protokol ile Balikesir ili sinirlari içerisinde yarali ve hasta sokak hayvanlarinin teshis ve tedavisi sirasinda uzman veteriner desteginin saglanmasi, veteriner egitiminde uygulamali klinik ders ve ögrenci staji ihtiyaçlarinin karsilanmasi hedefleniyor.

Program, Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus tarafindan Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’a tesekkür plaketi takdimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA