Maltepe'de Ayni Noktada 2 Ayri Kaza Açiklamasi 1 Yarali

E-5 Maltepe Kartal istikametinde ayni noktoda 2 ayri kaza gerçeklesti. Kazaya 3 otomobil karisti. Yol üzerinde gerçeklesen kazaya bakmak için yavaslayan araca lüks otomobil çarpti. Kazada 1 kisi yaralandi.

Maltepe'de Ayni Noktada 2 Ayri Kaza Açiklamasi 1 Yarali


Kaza saat 02.15 siralarinda E-5 Maltepe Altintepe mevkii Kartal istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 EIG 969 plakali otomobil yagmur sebebiyle kayganlasan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapti. Bariyerlere vurarak durabilen araçta maddi hasar olustu. Ayni noktada seyir halinde olan 34 CEH 711 plakali gri renkli otomobil yasanan kazaya bakmak için yavasladi. O sirada arkasindan gelen ve asiri süratli oldugu belirtilen BMW marka 34 MMT 82 plakali otomobil, kazaya bakmak için yavaslayan otomobile çarpti. Çarpmanin etkisiyle araçta bulunan 1 kisi yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yarali vatandas saglik ekiplerinin müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Kaza sebebiyle D-100 karayolunda kisa süreligine trafik yogunlugu olustu.

Kaza yapti arkadasini birakip kaçti

E-5 Maltepe Kartal istikametinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarparak kaza yapan 34 EIG 969 plakali otomobil sürücüsü, iddiaya göre olay yerinden kaçarken, araçta bulunan alkollü arkadasi polis merkezine götürüldü. Kazaya karisan 3 otomobil çekici yardimi ile olay yerinden kaldirildi. Polis kaza ile ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA