Babasini Öldürdükten Sonra Intihar Eden Kisinin Komsusu Konustu Açiklamasi

Ankara’nin Sincan ilçesinde babasini darp ederek öldüren, ardindan balkondan atlayarak intihar eden kisinin komsusu konustu. Komsu, "Evde babasi ile kaliyormus. Annesi köye gitmis. Abisini aramis. Hakkinizi helal edin demis. Abisi de bizi aradi. Sonra da babasini bulduk" dedi.

Babasini Öldürdükten Sonra Intihar Eden Kisinin Komsusu Konustu Açiklamasi


Alinan bilgiye göre, Ankara’nin Sincan ilçesi Osmanli Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde ikamet eden Faruk Ç. (34), kardesi F.Ç’yi arayarak “Babama bir sey yaptim, hakkini helal et” dedi.

Bunun üzerine kardes F.Ç. polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Eve gelen polis ekipleri baba Zarif Ç.’nin (73) cansiz bedenini buldu. Babasini öldürdükten sonra 5. kattan atlayan Faruk Ç. olay yerine gelen 112 Hizir acil ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi. Sincan Lokman Hekim Hastanesine götürülen Faruk Ç. burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Polisin olayla ilgili sorusturmasinin sürdügü ögrenilmisti.

“Komsularimiz binanin bahçesinde birisinin yattigini söylediler”

Babasini öldüren Faruk Ç’nin herhangi bir psikolojik sorunun olmadigini belirten komsu “Aksam saat 5 veya 6 gibi komsumuz aradi bizi. Abisini aramis. Biz de evde kimse var mi diye kapiyi çaldik. Açan olmadi. Komsularimiz yerde birisinin yattigini söylediler. Sonra biz asagiya indik ve ambulans geldi. Çocuk asagiya atlamis. Psikolojik bir sorununun olmadigini biliyorum. Sakin bir çocuktu. Evde babasi ile kaliyormus. Annesi köye gitmis. Abisini aramis. Hakkinizi helal edin demis. Abisi de bizi aradi. Sonrada babasini bulduk” dedi.

Kaynak: İHA