Samsat ÇPAL Ögrencileri Adiyaman Üniversitesini Gezdi

Adiyaman Samsat Çok Programli Anadolu Lisesi (ÇPAL) ögrencileri ve okul ögretmenleri tarafindan Adiyaman Üniversitesine gezi düzenlendi.

Samsat ÇPAL Ögrencileri Adiyaman Üniversitesini Gezdi
Gezi programinda Samsat ÇPAL’de egitim gören 68 ögrenci, Okul Müdürü Mehmet Tepe, Beden Egitimi Ögretmeni Ferdi Kaya ve Din Kültürü Ögretmeni Nagihan Günaydin yer aldi.

Ögrencilere gezi öncesi üniversite idari çalisanlari tarafindan sosyal, sportif, kültürel, egitim-ögretim, yurt ve yemekhane ile ilgili bilgiler verildi.

Minyaman Çarsisi, Adiyaman Evi, Nemrut Dagi Tümülüsü ve Perre Antik Kenti görsellerinin de içerisinde bulundugu kampüs alanini gezen ögrenciler, Adiyaman Üniversitesini çok begendiklerini söyledi.



Geziden dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Samsat ÇPAL Müdürü Tepe, “Oldukça verimli bir gezi organizasyonu oldu. Üniversitemiz her anlamda çok donanimli. Hem üniversitemizle ilgili bilgiler edindik hem de ögrencilerimizin ufuklari açildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamiz basta olmak üzere Üniversitemizde bizlerle yakindan ilgilenen arkadaslarimiza okulumuz adina tesekkürlerimizi sunuyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA