Içisleri Bakan Yardimcisi Ince Açiklamasi 'Belediyeler Vatandaslari Memnun Edecek Çalismalara Imza Atti'

Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e geldi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Ince Açiklamasi 'Belediyeler Vatandaslari Memnun Edecek Çalismalara Imza Atti'
Kurtalan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince, daha sonra Baykan ilçesine hareket etti. Baykan Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Emin Bagli’dan ilçede yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Bakan Ince, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaslarin sorun ve taleplerini dinledi.

Burada temaslarini tamamlayan Bakan Ince, Siirt Belediyesini ziyaret etti. Seref defterini imzalayan Bakan Ince, kent genelinde yürütülen çalismalar hakkinda Vali ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’ndan bilgi aldi. Kent genelinde vatandaslara en kaliteli hizmeti sunmak için çalismalarin araliksiz devam ettigini dile getiren Bakan Ince, belediyenin vatandaslari memnun edecek çalismalara imza attigini belirtti.

Bakan Ince, “Hem de yol uzunluklarinin genisletilerek daha kaliteli bir hale getirilmesi konusunda büyük çalismalar yapildi. Yine çok sayida parkin yapilmasi ve vatandaslarimizin hizmetine sunuldugunu, içme suyu hattinin yenilendigini, bir çok yerde ek kaynaklar yapildigini yine temiz sehir anlayisi ile sehri temiz tutmak için herk türlü tedbirin alindigi, sosyal belediyecilik anlayisiyla vatandaslarimiza sosyal hizmetlerin artirilarak devam ettirildigini ve geldigimiz noktada vatandaslari memnun edecek çalismalara imza atildigini, özellikle Kadin Yasam Merkezinin hizmete sokularak buradaki faaliyetlerin aktiflestirilerek kadinlara çok büyük önem verildigini ve yine geçtigimiz dönem içinde Millet Parkinin hizmete alinmasi ile ilgili çok ciddi memnuniyet verici geri dönüslerin oldugunu müsahede ettik” dedi.

Daha sonra Bakan Ince, kentte hizmete giren Hz. Fakirullah Caddesi (Güres), Millet Bahçesi ve Kizlar Tepesinde incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA