Geri Dönüsüm Puanlarini Biriktirdi Hayalindeki Topa Kavustu

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediyesi’nin geri dönüsebilen atiklarin ekonomiye kazandirilmasi ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre birakilmasi amaciyla baslatmis oldugu Atmatikla isimli ödüllü geri dönüsüm projesinde biriktirdigi puanlarla ekmek alan ilkokul ögrencisi bu kez de top almaya hak kazandi.

Geri Dönüsüm Puanlarini Biriktirdi Hayalindeki Topa Kavustu
Daha önce biriktirdigi puanlarla ekmek almaya hak kazanmis olan Tarik Bugra Ilkokulu 2. sinif ögrencisi Ali Eren Aslan, geri dönüsebilen atiklari belediye görevlilerine teslim ederek bu kez de topladigi puanlarla 2 adet futbol topu kazandi. Teslim etmis oldugu geri dönüsebilen atiklar ile 10 bin puan toplayan Ali Eren Aslan Aksehir Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügüne gelerek topladigi puanlar karsiliginda 2 adet futbol topunu teslim aldi.

Aksehir Belediyesi’nin Atmatikla Projesi kapsaminda atiklarini teslim eden vatandaslar, atiklarin agirliklarina ve malzeme cinsine göre puanlarini kazaniyor. Vatandaslar puanlarina göre futbol topu, saç kurutma makinesi, ütü, tablet, çocuk Scooteri, bisiklet, belediye sosyal tesislerinden indirimli yararlanma, belediye halk ekmek fabrikasindan ücretsiz ekmek alabilme gibi ödülleri kazanabiliyor.
Kaynak: İHA