Baskan Köse'den 7 Mahalleye 7 Park Müjdesi

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Safranbolu’da 7 mahalleye 7 konsept park yapilacagini söyledi.

Baskan Köse'den 7 Mahalleye 7 Park Müjdesi
Dünya Miras Kenti Safranbolu’da, ilçeyi güzellestirme çalismalarini sürüyor. Baskan Köse, geçtigimiz günlerde konuk oldugu bir programda yaptigi açiklamada, 7 mahalleye 7 konsept park yapilacagini söyledi.



Baris, Ismetpasa, Baglarbasi, Esentepe, Cemal Caymaz, 15 Temmuz ve Babasultan Mahallelerine çok amaçli, vatandaslarin rahatça dinlenebilecekleri, gençlerin ve çocuklarin eglenebilecekleri alanlarin bulundugu yeni parklarin projelerinin hazirlandigini kaydeden Baskan Elif Köse, “Parklar özelligi olan parklar. Örnek verecek olursak: Esentepe Mahallemizde yapimina baslayacagimiz park insanlarimizin keyifle oturabilecegi, içerisinde yürüyüs alanlari ve piknik alanlari olan, kardes Belediye Çankaya Belediyesinin katkilari ile ayni zamanda içerisinde ‘Halkin Bakkali’ ismimde bir de büfesi olan bir park olacak” dedi.

Halkin Bakkali’nda tamamen dogal ürünlerin satisa sunulacagini ifade eden Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, “Diger mahallelerimize de böyle güzel ve çok amaçli parklari kazandiracagiz. Parklarin ayni zamanda bu bölgelere hareketlilik getirecegine de inaniyorum. Her zaman belirttigimiz üzere, amacimiz bizlere miras birakilan bu güzel kente en güzel ve en iyi hizmeti verebilmek. Bu düsturla çalismalarimiza devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA