Ters Istikamete Dönen Sürücü Kazaya Neden Oldu Açiklamasi 1 Yarali

Küçükçekmece’de ters istikamete dönüs yapmak isteyen sürücü karsi istikametten gelen motosiklete çarpti. Kazada agir yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Ters Istikamete Dönen Sürücü Kazaya Neden Oldu Açiklamasi 1 Yarali
Olay, aksam saat 18.00’da Küçükçekmece Tevfikbey Mahallesi, 20 Temmuz Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Küçükçekmece istikametinde seyir halinde olan 34 TS 4517 plakali aracin sürücüsü Nuh Erisken dönülmesi, yasak olan kavsaktan Yenibosna istikametine dönmek istedi. O esnada Yenibosna istikametine seyir eden motosiklet sürücüsü Isa Özcanli ters istikamete dönmek isteyen Erisken ile çarpisti. Çarpmanin etkisi ile savrulan Özcanli yere düserken, olayi gören vatandaslar ambulans ve polis ekiplerine haber verdi. Agir yaralanan Özcanli, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirilirken, kazaya sebep olan Nuh Erisken göz altina alindi.

Olayi gören baska bir sürücü Ismail Köse, "Sürücü hatali dönülmez yerden döndü. Bize yesil yaniyordu. Dogal olarak duramadigi için arabaya vurdu yandan” dedi.

Kaynak: İHA