Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Basarili Hafiz Ögrencilere Tablet Hediye Etti

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Merkez Muhammed Celali Ortaokulunu ziyaret ederek basarili hafiz ögrencilere tablet hediye etti.

Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Basarili Hafiz Ögrencilere Tablet Hediye Etti
Merkez Muhammed Celali Ortaokulu tarafindan her hafta düzenlenen "Kariyer Günleri" kapsaminda seçkin konuklari ile ögrenciler bulusturuluyor. Okulun bu haftaki konugu Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, okula yaptigi ziyarette ilk olarak okul yöneticilerinden yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Daha sonra ögrencilerle bir araya gelen Kökrek, ögrencilerin seslendirdigi birbirinden seçkin ilahileri dinledi. Programda ögrencilere hitaben konusan Kökrek,"Gelisen ve degisen dünya sartlarina ayak uydurabilmeniz için kendinizi gelistirmeli, büyük düsünmeli, bunun için de gerekli bilgi ve donanima sahip olmalisiniz. Sizlerin varligi bizim en büyük gücümüz olacaktir. Kaliteli bir birey olarak yetisme hedefine ulasmak için bütün ögretmenlerinizden olabildigince bilgi edinmelisiniz. Bununla birlikte insanlari sevip saymali, paylasmayi bilmeli, arkadaslik duygularinizi gelistirmeli, topluma yararli bir birey olmalisiniz. Dersleriniz için göstereceginiz çalisma azmi sonucunda kazanacaginiz bilgi ve becerilerin de geleceginizde bir üst ögretimde sizi basarili kilacagini unutmayin"dedi.

Ögrencilerin söyleyiste Dogubayazit gezisi talebine duyarsiz kalmayan ve önümüzdeki günlerde planlamasi talimatini veren Kökrek, gezi de ögrencilere eslik edecegini belirtti.

Ögrenciler alkislayarak Kökrek’e tesekkür etti. Programda basarili hafiz ögrencilere tablet hediye eden Kökrek, ögrencileri tebrik etti. Söyleyisinin ardindan okulda incelemelerde bulunan Kökrek, daha sonra ögretmenlerle bir araya gelerek onlarin istek ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA