Baskan Kartoglu Açiklamasi 'Türkiye'nin En Fonksiyonel Izci Kampindan Birine Sahibiz'

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Izcilik Haftasi kapsaminda Samlar Tabiat Parki’nda çocuk ve genç izcilerle bulustu. Kamp atesini yakan ve izci marslarina eslik eden Baskan Kartoglu, Türkiye’nin en fonksiyonel izci kampindan birine sahip olduklarini söyledi.

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Samlar Tabiat Parki’nda çocuk ve genç izcilerle bir araya geldi. Basaksehir Belediyesi Spor Kulübü’ne üye 7-18 yas araligindaki 65 izcinin katildigi etkinlikte renkli görüntüler ortaya çikti. Genç izciler, izci fulari taktiklari Baskan Kartoglu’na izci selami vermeyi ve izci dügümü atmayi gösterdi.

Kamp atesinde çocuk ve genç izcilerle sohbet eden Baskan Kartoglu, “Türkiye’nin en fonksiyonel izci kampinin biri de Basaksehir’de. Samlar Tabiat Parkimizdaki izcilik kampimizi sizler için hazirladik. Burada keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yasadiginiz güzel anilari mutlaka arkadaslariniza da anlatin. Anlatin ki, arkadaslariniz da buranin güzelliklerini yasasin. Izci sayimiz her geçen gün artsin ve ailemiz büyüsün. Bizi yalniz birakmadiginiz, kamp atesini birlikte yaktigimiz için çok mutlu oldum” dedi.



“Her firsatta kamp atesinin etrafinda bulusacagiz”

Her bir izciye ayri ayri tesekkür eden Baskan Kartoglu, “Sizler mutlulugun sehri Basaksehir’in kiymetli çocuklari, kiymetli gençlerisiniz. Faaliyetlerimiz sadece bununla sinirli kalmayacak. Düzenli olarak etkinliklerimize devam edecek. Hep birlikte kamp atesinin etrafinda bulusup sohbet edecegiz. Firsat buldugumuz her an kampimizda bir araya gelecegiz. Izci marsimizi hep bir agizdan söyleyecegiz” ifadelerini kullandi.

Izcilerle birlikte keyifli vakit geçiren Baskan Kartoglu, Samlar Tabiat Parki’na zeytin agaci dikerek can suyunu da verdi.
Kaynak: İHA