Kahramanmaras'ta Sehitlerin Isimleri Siniflara Verildi

Kahramanmaras’ta "Bir Sehit Bir Sinif" projesi kapsaminda 31 sinifa birer sehit ismi verildi.

Kahramanmaras'ta Sehitlerin Isimleri Siniflara Verildi
Onikisubat Kaymakamligi ve ilçe Milli Egitim Müdürlügünün destekleriyle "Bir Sehit Bir Sinif" projesi uygulamaya konuldu. Bu kapsamda Binevler Ortaokulu’nda 31 sinifin tamamina sehitlerin ismi verildi.

Sehit yakinlarinin da davet edildigi programda duygusal anlar yasandi. Kur’an-i Kerim okunarak dua edilmesinin ardindan günün anlam ve önemine binaen ögrenciler siirler okudu. Programda sehit aileleri gözyaslarini tutamadi. Ilçe protokolü, sehit yakinlari ile birlikte sinif kapilarina sehit isimlerinin bulundugu tabelalari asti.

Projenin anlamli ve güzel olduguna deginen Okul Müdürü Hamza Güz , "Proje ile Kahramanmarasli sehitlerimizin isimleri siniflarimiz da yasayacak. Artik her sinifimiz bir sehit ismiyle anilacak. Sehitlerimizin ismini onurla siniflarimizda tasiyacagimizdan hiç süphemiz yok. Vatan sevgisini, bayrak sevgisi bu evlatlarimiza, ögrencilerimize bundan güzel anlatilamazdi. Siniflarimiza sehit ismi verilmesi ögrencilerimizle ögretmenlerimiz ile bizlerin sorumlulugunu daha arttirdi" dedi.

Siniflara sehit Idris Çam, sehit Ali Riza Isbilir, sehit Gökmen Taskiran,sehit Durdu Yorgun, sehit Israfil Kargi, sehit Ismail Kuyzu, sehit Hüseyin Arigüloglu, sehit Bayram Demirci, sehit Ahmet Çiftaslan, sehit Fatih Gök,?ehit Hüseyin Varol, sehit Naci Soydan, sehit Ilhan Güleç, sehit Mehmet Kasik, sehit Eyüp Fidan, sehit Hüseyin Utku Gülbahar, sehit Ahmet Gülbahar, sehit Baris Göl, sehit Alpaslan Ceritli, sehit Ali Mulazimoglu, sehit Erkan Imali, sehit Yasar Ince, sehit Ahmet Unkun, sehit Mehmet Yilmaz, sehit Numan Öksüz, sehit Yasin Höbek, sehit Cengiz Engizek, sehit Mehmet Engizek, sehit Rasit Atci , sehit Ahmet Yilmaz ve sehit Ökkes Korkmaz’in isimlerinin verildigi bildirildi.

Kaynak: İHA