Yüksekova Polisi Ögrencileri Sinemayla Bulusturdu

Hakkari’nin Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliginde görevli polisler, ögrencileri sinemayla bulusturdu.

Yüksekova Polisi Ögrencileri Sinemayla Bulusturdu
Yüksekova Emniyet Müdürlügü, her hafta oldugu gibi bu haftada farkli bir etkinlikte ögrencilerle bir araya geldi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirligine bagli polisler, Yeni Mahalle yolunda bulunan Semsettin Anadolu Lisesinde 200 ögrenciyi aksam saatlerinde sinema etkinliginde bir araya getirdi. 2 saat boyunca süren etkinlikte ögrencilere patlamis misir ve meyve suyu ikrami da yapildi.

Ögrencilerle güzel zaman geçirdiklerini belirten Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Selman Begde, “Ilçemizde pansiyonda kalan ögrencilerimize yönelik sinema etkinligi düzenlemek istedik. Ögrencilerimizi pandemiden kaynakli stresten kurtarmak ve onlarla bir arada olmak için bu etkinligi düzenledik. Bu vesileyle ilçemizde bulunan tüm ögrencilere ulasmak istiyoruz. Bizde aksam saatlerinde ögrencilerimizle bir araya gelerek, film gösterimini gerçeklestirdik. Tüm ögrenci kardeslerimize egitim hayatlarinda basarilar diliyoruz” dedi.

Güzel bir etkinlik oldugunu belirten Azra Avci isimli ögrenci ise ’’Bende pansiyonda kaliyorum. Bugün Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügü bize sürpriz yapip, okulumuzda sinema keyfi yasattilar. Bunun için hepsine çok tesekkür ediyoruz. Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürümüz Murat Günes basta olmak üzere hepsine tek tek tesekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA