Mardin'de Bir Hafta Önce 2 Kisinin Öldügü Silahli Kavgaya Ait Görüntüler Ortaya Çikti

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir hafta önce iki aile arasinda çikan silahli kavgada 2 kisinin öldügü olaya iliskin görüntüler ortaya çikti.

Mardin'de Bir Hafta Önce 2 Kisinin Öldügü Silahli Kavgaya Ait Görüntüler Ortaya Çikti
Olay, bir hafta önce Artuklu Kabala Mahallesi Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet A., Osman A. ve Ahmet A. isimli sahislar ile aralarinda daha önceden kiz kaçirma olayi nedeniyle husumetli olduklari Yusuf D., Abdurrahim D., Gökhan D. ve Fatih D. arasinda silahli yaralama olayi meydana geldi. Olayda yaralanan Yusuf D., Abdurrahim D., Gökhan D. ve Fatih D., ambulansla Mardin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Gökhan D., Mardin Devlet Hastanesi’nde yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Yusuf D., gözünden yaralanarak sag gözünü kaybederken, Fatih D. ve Abdurrahim D’nin hayati tehlikeleri devam etmekte oldugu ögrenildi.

Olaya iliskin çatisma anindan silah sesleri ve yaralilara dair yeni görüntüler ortaya çikti. Olayla ilgili yapilan arastirma neticesinde süphelilerin, olay yerinden Ahmet A.’ya ait 62 AC 047 plakali araç ile kaçtiklari tespit edilirken, söz konusu araç, Kabala Mahallesinde terk edilmis vaziyette bulundu. Incelemelerin devam ettigi belirtildi.

Ahmet A.’nin jandarma uzman çavus oldugu, Tunceli Il Jandarma Komutanligi, Mazgirt Ilçe Jandarma Komutanligi Zirhli Asayis Araç Nisancisi olarak görev yapmakta oldugu belirlendi. Babasi süpheli Osman A.’nin rahatsizligindan dolayi izne ayrildigi kaydedildi.
Kaynak: İHA