Köprülü Kavsakta Son Gelisme

AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, Bilecik ile Bozüyük arasindaki D650 karayolu üzerinde bulunan ve yapimina devam edilen köprülü kavsak çalismalarinin son durumu hakkinda bilgi verdi. Baskan Yildirim, “Üst geçit baglanti kirisleri sevkiyati basladi ve ilk sevkiyat yerine ulasti” dedi.

Köprülü Kavsakta Son Gelisme
Bilecik’in sehirlerarasi ulasimina büyük katki saglayacak olan ve 22 milyon TL olan ödenek tahsisiyle gerçeklestirilen köprülü kavsak projesi çalismalarin 2021 yilinda bitecegi duyurulmustu. Yil sonu itibariyle çalismalarin tamamlanmamasi siyasi bir malzeme olarak kullanilmasiyla AK Parti Il Baskani Serkan Yildirim “Otoban baglanti yolumuzun çalismalari durmaksizin devam ediyor” ifadeleriyle gelen elestirilere noktayi koymustu.

“Üst geçit baglanti kirisleri sevkiyati basladi ve ilk sevkiyat yerine ulasti”

Il Baskani Serkan Yildirim köprülü kavsak projesinde gelinen son durumu sosyal medya hesabindan paylasarak, “Sehrimizin girisini güzellestirmek için plan disinda yatirim alinarak yapilan çalismalarda üst geçit baglanti kirisleri sevkiyati basladi ve ilk sevkiyat yerine ulasti. Insallah çalismalar hizli bir sekilde tamamlanarak sehrimiz hak ettigi sehir girisine kavusacak” dedi.

Kaynak: İHA