Baskan Çetin, Cami Cemaatine Çorba Ikram Etti

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Ramazanoglu Camii’ne sabah namazi için gelen cemaate kendi elleriyle çorba ikram etti.

Baskan Çetin, Cami Cemaatine Çorba Ikram Etti
Önce Turgut Özal Bulvari üzerindeki Ramazanoglu Camii’ne giden Baskan Soner Çetin, burada ikram çesmesinden sicak çorbalari cami cemaatine ikram etti. Namazdan çikan vatandaslarla sohbet eden Baskan Çetin, “Allah kabul etsin” dileginde bulundu ve ikram çesmesinin hizmetinden memnuniyetlerini sordu.

Baskan Çetin’e tesekkür eden vatandaslar, “Sabah erkenden namaz için geliyoruz ve her sabah arkadaslarimiz size sicak çorba ikram ediyor. Hepsinden Allah razi olsun” dediler.

Baskan Soner Çetin daha sonra ikram çesmesinin vatandaslara hizmet verdigi bir baska nokta olan Duygu Kafe Duragina giderek, burada isine, okuluna yetismek isteyen vatandaslara çorba ikram etti. Toplu tasima sürücüleriyle de sohbet eden Baskan Soner, çevre esnafi da ziyaret edip, hayirli isler dileginde bulundu.

Baskan Soner Çetin, “Ikram çesmemiz su anda Ramazanoglu Camisi ve Duygu Kafe Duraginda her sabah erken saatte hizmet veriyor. Sabah namazi için camiye gelen vatandaslarimiz ile sabah islerine okullarina giden hemsehrilerimiz kahvalti yapma firsati bulamayabiliyor. Onlarin içini isitmaya çalisiyoruz. Sabahin sogugunda yaptigimiz çorba ikrami ile yanlarinda oldugumuzu hissettirmeye çalisiyoruz. Görüyoruz ki hemsehrilerimiz bu verdigimiz hizmetten çok memnunlar. Sabah erken saatlerde emek veren arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA