Vali Karadeniz Gölmarmara Ilçesinde Temaslarda Bulundu

Manisa Valisi Yasar Karadeniz Gölmarmara ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaslarla toplanti yapti.

Vali Karadeniz Gölmarmara Ilçesinde Temaslarda Bulundu
Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Gölmarmara ilçesine giden Vali Yasar Karadeniz, Sehit Özcan Yildiz’in ailesini ziyaret etti, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi insaat alaninda incelemelerde bulunarak muhtarlar, STK’lar ve vatandaslar ile bir araya geldi.

Sehit ailesini ziyaret etti

Vali Yasar Karadeniz, Gölmarmara Ilçesi ziyaretinde ilk olarak 12 Mayis 1994 yilinda Sirnak’in Gabar Dagi mevkiinde bölücü terör örgütü ile çikan çatismada Sehit düsen Özcan Yildiz’in ailesine ziyarette bulundu.

Vali Karadeniz, Sehit Özcan Yildiz’in annesi Hatice Yildiz ve babasi Dogan Yildiz ile bir süre sohbet ederek “Sizler bu millete Sehidimizin emanetisiniz. Sehitlerimizin, ülkemiz ve milletimiz için yapmis olduklari fedakârliklari ne yapsak ödeyemeyiz. Bizler, her daim devletin tüm imkânlari ile sizlerin yaninizdayiz” dedi.

Ziyarette Vali Karadeniz’e Gölmarmara Kaymakami Celil Atesoglu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç eslik etti.

Gölmarmara Belediyesini ziyaret etti

Sehit ailesini ziyaret eden Vali Yasar Karadeniz, daha sonra Gölmarmara Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye Baskani Kamil Öz, Belediye Encümen üyeleri ve personel tarafindan karsilanan Vali Karadeniz, belediyenin ilçede yürüttügü faaliyet ve projelerine iliskin Baskan Öz’den bilgi aldi.

Vali Karadeniz, Gölmarmara Belediye ziyareti sonrasinda Kaymakam Celil Atesoglu, Belediye Baskani Kamil Öz ve Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici ile birlikte Gölmarmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi insaat alaninda incelemelerde bulundu, okul insaatinin son durumu hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Muhtarlar ile bir araya geldi

Vali Yasar Karadeniz, Gölmarmara ilçesi ziyaretinde ilk olarak ilçeye bagli 21 mahalle muhtari ile bir araya geldi. Gölmarmara Kaymakamligi Toplanti Salonunda Vali Yasar Karadeniz Baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya Vali Yardimcisi Ahmet Yilmaz, Kaymakam Celil Atesoglu, Belediye Baskani Kamil Öz ve kurum yetkilileri katildi.

Toplantinin açilis konusmasinda pandemi sebebiyle bir süre yapilamayan muhtarlar toplantilarini yeniden yapmaya basladiklarini ifade eden Vali Yasar Karadeniz, “Bugün Gölmarmara’da muhtarlarimizin bizlere kendi mahalleleri ile ilgili iletecegi hususlari, sorunlari konusacagiz. Iletilen talep ve istekler bundan sonraki çalismalarimiza yön vermek açisindan bizler için önemli. Talep, istek ve sorunlari yasalar çerçevesinde degerlendirerek gereken çalismalari yapacagiz. Toplantinin hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Vali Karadeniz’in konusmasinin ardindan muhtarlar söz alarak mahallelerine iliskin çesitli konulardaki istek ve taleplerini dile getirdiler. Kurum müdürleri tarafindan da toplantida iletilen hususlara iliskin bilgilendirmeler yapildi.

STK’lar ve vatandaslarla toplanti

Vali Karadeniz, Gölmarmara Ilçesinde sivil toplum kurulusu temsilcileri ve vatandaslar ile de bir araya geldi.

Sivil toplum kurulusu temsilcilerinin ve vatandaslarin istek ve taleplerini ilettigi toplantida Vali Yasar Karadeniz, mahalle muhtarlari ile bir araya geldiklerinde mahallelerle ilgili talepleri aldiklarini, vatandaslarin da yasal çerçeve içerisinde talep ve isteklerini almak için Gölmarmaralilar ile bir araya geldiklerini söyledi.



Toplantida söz alan vatandaslar talep ve isteklerini Vali Karadeniz ve ilgili kurum yetkililerine iletti.
Kaynak: İHA