Otomobil Bahçe Duvarini Asti, Römorku Devirip Evin Duvarina Çarpti Açiklamasi 3 Yarali

Antalya’nin Manavgat ilçesinde otomobil, refüjü asip bahçe duvarini yiktiktan sonra park halindeki römorku devirerek evin duvarina çarparak durabildi. Kaza aninda traktörün lastigini tamir etmeye çalisan Adem Erkut, otomobilin altinda kalmaktan son anda kurtulurken 3 kisi yaralandi.

Otomobil Bahçe Duvarini Asti, Römorku Devirip Evin Duvarina Çarpti Açiklamasi 3 Yarali


Kaza, Antalya-Alanya D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Dogan Isik’in kullandigi 07 ALY 076 plakali otomobil, Yenimahalle mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüjü asip tali yola, ardindan da takla atarak bahçe duvarini yikip evin duvarina çarpti. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Dogan Isik ile otomobilde yolcu olarak bulunan Enis Recep Külahli ve Yavuz Selim Külahli yaralandi. Otomobilden vatandaslar tarafindan çikarilan 3 kisi, 112 Saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Saniyelerle ölümden döndü

Kaza sirasinda evinin bahçesinde traktör römorkunun patlayan lastigini degistirmeye çalisan ev sahibi Adem Erkut, saniyelerle ölümden döndü. Lastigini degistirmek için römorkun altina tas koydugunu belirten Erkut, "Bir anda güm diye bir ses duydum. Son anda kendimi kenara attim ve otomobil gelip benim bulundugum yerden römorka çarpip devirdi ve duvara çarpti” dedi.

Kaynak: İHA