Sisli Polisi Magazada Genç Kadina Teshircilik Yapan Sahsi Kiskivrak Yakaladi

Mecidiyeköy’de bir magazada çalisan kadina teshircilik yapan sahsi, Sisli Polis Merkezi Amirligi Suç Arastirma Büro ekipleri yüzlerce saatlik kamera görüntüsü izleyerek yakaladi.

Sisli Polisi Magazada Genç Kadina Teshircilik Yapan Sahsi Kiskivrak Yakaladi
Sisli Mecidiyeköy’de önceki gün saat 18.30 siralarinda meydana gelen olayda, bir magazada satis görevlisi olarak çalisan üniversite ögrencisi Kübra S. (23), çocuk bölümünde reyon düzenledigi sirada arkasindan bir kisinin arkasindan geldigini fark etmisti. Müsteri oldugunu düsündügü sahsin giysilere baktigini gören genç kadin, isine devam etmis ancak giysileri katladigi esnada arkasindaki kisinin garip hareketler sergiledigini hissederek sahsi kontrol etmisti.

Magazada genç kiza teshircilik yapmisti

Olayin ardindan Kübra S., bir baska reyonda çalisan arkadasina telefondan mesaj atarak arkasindaki sahsin hareketlerini takip etmesini istemis ve bunu gören sahis magazadan çikarak kayiplara karismisti. Olayin ardindan magazanin güvenlik kamerasini inceleyen Kübra S., eline aldigi giysileri siper eden süphelinin kendisini takip ederek teshircilik yaptigini görmüstü ve emniyete giderek sikayetçi olmustu.

Sisli polisi yüzlerce görüntü izleyerek yakaladi

Yasananlarin ardindan Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü Sisli Polis Merkezi Amirligine bagli Suç Arastirma ve Sorusturma Büro ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan incelemeler sonucunda Sisli polisi sahsin önce eskalini belirledi. Yaklasik 2 gün boyunca gece ve gündüz yüzlerce görüntü izleyen ekipler, sahsin kimliginin E.Ç. oldugunu tespit etti. Sahsin baska bir ilçede oldugunu belirleyen Sisli polisi, onlarca ekiple dar alan uygulamasi yaparak sahsi kiskivrak yakaladi. Gözaltina alinan sahis ifadesinin alinmasi ve adli islemlerinin yapilmasi için emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA