Zelyurt Açiklamasi 'Her Alanda Projeler Üretmeye Devam Edecegiz'

Malatya’nin Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, meclis toplantisinda, “2022’de oldugu gibi 2023’de de ilçe belediyesi olarak her alanda projeler üretmeye devam edecegiz” dedi.

Zelyurt Açiklamasi 'Her Alanda Projeler Üretmeye Devam Edecegiz'
Dogansehir Belediyesi Aralik Ayi Meclis toplantisi yapildi. Belediye Baskani Durali Zelyurt’un baskanliginda yapilan 2022 yilinin son meclis toplantisi, saygi durusunda bulunulmasi ve istiklal marsinin okunmasiyla basladi.

Baskan Zelyurt, toplantinin açilisinda yaptigi konusmada, yilin son meclis toplantisinda alinacak kararlarin hayirlara vesile olmasini diledi. Daha sonra gündem maddeleri görüsüldü. Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt yaptigi konusmada, "Proje, çalisma ve etkinliklerle dolu geçirdigimiz 2022 yilinin son meclis toplantisini gerçeklestirdik. Bir yil boyunca ilçemize birçok hizmet ve kalici eser kazandirdik. Meclis üyelerimize, ekip arkadaslarima ve tüm personelimize gayretlerinden dolayi tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Zelyurt, "2022’de oldugu gibi 2023’de de ilçe belediyesi olarak her alanda projeler üretmeye devam edecegiz. Hemsehrilerimizin ihtiyaç duydugu tüm hizmetleri Dogansehir’imize kazandirmaya gayret edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA