GOP TV Yayin Hayatina Basladi

Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan kurulan GOP TV yayin hayatina basladi. Çesitli yayin içeriklerinin izleyiciye sunulacagi GOP TV ayni zamanda gençlere kariyer yapma firsati sunuyor.

GOP TV Yayin Hayatina Basladi
Kültür, sanat, spor, egitim, saglik gibi program içeriklerinin sunulacagi GOP TV yayin hayatina basladi.

Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan kurulan GOP TV’nin açilis törenine Gaziosmanpasa Kaymakami Iskender Yönden, Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, GOP TV program sunuculari ve vatandaslar katildi.

GOP TV çesitli programlarin izleyiciye sunulmasinin yani sira, medya alaninda kariyer yapmayi hedefleyen gençlere kurgu, montaj, prodüksiyon, sosyal medya, senaryo yazarligi gibi egitimlerin verilecegi dijital medya akademisi olarak hizmet vermesi planlaniyor.

GOP TV’yi yerel anlamda hizmete basladigini söyleyen Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, “ Yerelden kalkinmanin adimini basindan alaninda adim atmayi ön gördük. GOP TV olarak bugün yayin hayatimiza basliyoruz. Degisen ve gelisen dünyada medyada dijital agirlikli olarak dijital medya konumuna geçti. Bizde dijital ortamda dijital medyaya altlik olusturacak GOP TV’yi yerel anlamda bugün hizmete aliyoruz” seklinde konustu.

GOP TV açilisinda konusan Gaziosmanpasa Kaymakami Iskender Yönden, “Yaptigimiz çalismalarin halka iletilmesi açisindan GOP TV’nin çok gerekli oldugunu düsünüyorum. Güzel bir çalisma oldu. Güzel bir ortam var. Çok basarili bir çalisma oldugunu düsünüyorum. GOP TV’ye yayin hayatinda basarilar diliyorum ” dedi.

Kaynak: İHA