Atatürk Üniversitesi'nde Yüksek Kalite Standardina Ulasan Merkezi Yemekhane Hizmetine Devam Ediyor

20 Eylül’de merkezi yemekhane çatisindaki yanginla birlikte ortaya çikan hasari kisa sürede gidererek 26 Eylül’de tekrar ögrencilerin hizmetine sunan Atatürk Üniversitesi, yanginin izlerini tamamiyla silerek yemekhane ve çevresindeki tüm çalismalarini tamamladi.

Atatürk Üniversitesi'nde Yüksek Kalite Standardina Ulasan Merkezi Yemekhane Hizmetine Devam Ediyor
Merkezi yemekhanenin çati kismindaki yanginin ardindan tamirat ve tadilat çalismalarina ayni gün baslayan Atatürk Üniversitesi, ögrencilerin magduriyet yasamamalari için bir hafta içerisinde yemekhaneyi tekrar aktif hale getirmesiyle birlikte binanin iç ve dis kisimlarini da yeniledi.

Çati onarim islemleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli’nin talimatiyla mutfak, mal kabul, soguk depo ve ofis kisimlarinin da yenileme çalismalarina katilmasiyla merkezi yemekhane, yeni ve modern bir çehreye kavustu. Bu çalismalar gerçeklestirilirken ögrenciler ve personel yemek yeme hususunda hiçbir aksaklik yasanmazken, yemekhane çalismalari detayli bir sekilde devam etti.

Ögle ve aksam olmak üzere günde iki defa yemek verilen merkezi yemekhanede binlerce ögrenci ve personel faydalanirken, yemekler gida uzmanlari gözetiminde hijyen standartlarina göre hazirlaniyor.

Yasanan talihsiz yangindan Atatürk Üniversitesinin daha güçlü bir sekilde çiktigini belirten Rektör Çomakli, kadim geçmise sahip, nitelikli egitim kadrosu ve güçlü altyapiyla donatilmis bir kurum olan Atatürk Üniversitesinin bu badireden de alninin akiyla çiktigini söyledi.



“Yemekhanemiz Üniversitemize Uzun Yillar Hizmet Edecek”

Üniversitenin gözbebegi olan ögrencilere en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyduklarini aktaran Rektör Çomakli: “65 yillik köklü üniversitemiz her konuda daima ögrencilerimizin yaninda olmus ve olmaya devam edecek. Yasadigimiz talihsiz yanginla birlikte ögrencilerimizi magdur etmemenin yollarini arayarak çözümler ürettik. Bir taraftan yemek hizmetimize devam ederken diger taraftan da yemekhanemizde tamirat ve tadilat çalismalarimiza araliksiz devam ettik. Çalisma arkadaslarimizla birlikte el ele vererek merkezi yemekhanemizi tamamiyla yeniledik. Yemekhanemizi uzun yillar üniversitemize hizmet edecek sekilde tasarladik. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA