AIÇÜ'de 'Dünya Sivil Havacilik Günü' Söylesisi Düzenlendi

Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi (AIÇÜ) Sivil Havacilik Meslek Yüksekokulunda Dünya Sivil Havacilik Günü çerçevesinde “Dünya Sivil Havacilik Günü” söylesisi düzenlendi.

AIÇÜ'de 'Dünya Sivil Havacilik Günü' Söylesisi Düzenlendi
AIÇÜ Nezahat Çeçen Konferans Salonu’nda düzenlenen ve uçus ögretmeni ve kontrolör kabin amiri Beyza Özkaya’nin konusmaci oldugu söylesiye, Sivil Havacilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ibrahim Özgül, akademik ve idari personel ile ögrenciler katildi.

Söylesi programinin açilisinda konusan AIÇÜ Sivil Havacilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgül havacilik alaninda üniversitede alinan egitimin uygulamali faaliyetlere aktarilmasiyla daha anlamli ve degerli olacagini ifade etti.

Doç. Dr. Özgül havacilik sektörü ile ilgili bilgi ve tecrübelerinin ögrencilere aktarmak için söylesiye katilan Beyza Özkaya’ya tesekkür etti. AIÇÜ Sivil Havacilik Meslek Yüksekokulundan Ögr. Gör. Seyfican Dülger’in moderatörlügünü gerçeklestirdigi 7 Aralik Dünya Sivil Havacilik Günü söylesisinde uçus ögretmeni ve kontrolör kabin amiri Özkaya, ögrencilere havacilik alanindaki mesleki bilgi ve tecrübelerini aktardi. Söylesi, soru cevap bölümü ve Doç. Dr. Özgül’ün Özkaya’ya tesekkür plaketi takdimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA