Ankara'da Yan Yana Bulunan 3 Dükkan Yandi

Ankara’nin Çankaya ilçesinde yan yana bulunan 3 dükkani saran yangin itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Ankara'da Yan Yana Bulunan 3 Dükkan Yandi
Yangin 22.30 siralarinda Çankaya Ilçesi Alaacatli Mahallesi 2163. Cadde’de bulunan lastik satan dükkanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lastik satan dükkanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangin çikti. Alevler kisa sürede su bayisine ve mobilya imalathanesine siçradi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yangin itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayda can kaybi ve yaralanma yasanmazken 3 dükkanda maddi hasar olustu. Yanginin çikis sebebiyle ilgili inceleme baslatildi.

“1 milyon liralik zararim var”

Yangin çiktiginda evinde oldugunu ifade eden lastik dükkani sahibi Ali Sensoy, “Dükkan sahibi benim. Olay oldugu sirada evdeydim. Olayi komsumuzdan duydum. Ilk defa böyle bir sey basima geliyor. Yanginin nasil çiktigi ile ilgili bilgim yok. Neden çiktigini bilmiyorum. Içeride yaklasik olarak 1 milyon liralik zararim var” dedi.

Yangin anina tanik olan Sefa Gülsen, “Yangin çiktiginda evdeydim. Camdan baktigimda yangini gördüm. Asagi indigimde herkes gelmisti. Yanginin çikma nedeni ise sobayi yakmaya çalismislar ve soba tikaliymis. Yatagin üstüne ates gelince yatak tutusmus. Söndürmeye çalismislar ama söndüremeyince köpegini alip kaçmis ve yetkililere haber vermis” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA