Yilbasi Denetimine Çikan Vali Tutulmaz'dan Sahte Alkol Açiklamasi

Zonguldak’ta yilbasi öncesi denetimlere çikan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, su ana kadar sahte alkole bagli herhangi bir olumsuzlugun meydana gelmedigini açikladi.

Yilbasi Denetimine Çikan Vali Tutulmaz'dan Sahte Alkol Açiklamasi
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas ve Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Cezmi Yalinkiliç ile birlikte Kilimli ilçesinde yapimi tamamlanan Ilçe Jandarma Komutanligi’ni ziyaret etti. Vali Tutulmaz ve beraberindeki protokol üyeleri karakolda görev yapan jandarma personellerinin yeni yilini kutlayarak sohbet etti.

Burada gazetecilere degerlendirmelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, "Güvenlik güçlerimizi, tüm kolluk birimlerimize, tüm kamu kurum ve kuruluslarimiza ilimizin refahi, yüksek huzuru üst düzeyde olan asayisi olumlu olan bir sehir haline getirme gayreti içerisinde bulunan herkese tesekkür ediyorum. Yeni yilin ilimiz basta olmak üzere sehrimize, ülkemize ve dünyamiza iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum. Jandarma karakolumuzu, polis karakolumuzu ziyaret ediyoruz. Daha sonra hastane ziyaretlerimiz var. Taksi duragi ziyaretimiz var. Bugüne kadar ilimizde son dönemlerde kolluk birimlerimiz çalismalari yogun bir sekilde yaptilar. Zaman zaman da paylastigimiz sekilde kisilere yönelik yaptirimlari uyguladilar. Su ana kadar ilimizde sahte alkolle ilgili son dönemlerde olumsuzluk yok. Her ne kadar geçen günlerde sahte alkolle ilgili kamuoyunda haber yapildi ise de sahte alkolle baglantisi yok. Su ana kadar ilimizde sahte alkolle ilgili olumsuz bir durum söz konusu degil" ifadelerine yer verdi.

Denetimlerde bir araçta ön koltukta kemeri takili olmadan seyreden bir anne ve çocugunu fark eden Vali Tutulmaz, arka koltuga geçmeleri konusunda uyarida bulundu.
Kaynak: İHA