Vali Çagatay'dan Güvenlik Güçlerine 'Yilbasi' Ziyareti

Bitlis Valisi Oktay Çagatay, yilbasi dolayisiyla Tatvan ilçesinde görevde olan güvenlik güçlerine ziyarette bulundu.

Vali Çagatay'dan Güvenlik Güçlerine 'Yilbasi' Ziyareti
Içisleri Bakanligi tarafindan 81 il valiligine gönderilen yilbasi güvenlik tedbirleri çerçevesinde gerçeklestirilen denetimlere Bitlis Valisi Oktay Çagatay katildi.

Beraberindeki heyet ile birlikte yeni yila görevi basinda giren ilçedeki asker ve polisleri ziyaret eden Vali Çagatay, hem güvenlik güçlerinin yeni yilini tebrik etti, hem de kontrol noktalarindaki son durumla ilgili bilgi aldi. Ziyaret çerçevesinde ilk olarak Tatvan ilçesinde Küçüksu karakolunu ziyaret eden Vali Çagatay daha sonra Tatvan girisinde bulunan polis kontrol noktasina geçti. Burada emniyet güçleri ve vatandaslar ile sohbet eden Çagatay çesitli ikramlarda bulundu.

Vali Çagatay’a Tatvan Kaymakami Remzi Demir, Il Emniyet Müdürü Celal Özcan, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Eyüp Subasi, Ilçe Jandarma Komutani Kidemli Yüzbasi Soner Ergün ve Ilçe Emniyet Müdürü Ersin Tütüncü eslik etti.

Yeni yilin daha güzel geçmesini dileyen Vali Çagatay, “Bugün 2022 yilinin aralik ayinin son günü, yani yilin son gününde biz de Tatvan’da vatandaslarimizin huzur ve güven içerisinde 2023 yilina girmelerini temin eden güvenlik kuvvetleri mensubu arkadaslarimizin ziyaret ettik. Güvenlik kuvvetleri mensubu arkadaslarimizin yapmis olduklari denetim faaliyetlerini hem kontrol ediyoruz hem de vatandaslarimiza biz de onlarla beraber 2023 yilinin saglik, huzur, baris, mutluluk getirmesini dileyerek vazifeleri baslarinda onlarla beraber oluyoruz. 2022 yili Bitlis ilimiz açisindan oldukça huzurlu geçti. Umudumuz da odur ki 2023 yilinda da insallah vatandaslarimiz saglikla, mutlu, huzurlu bir sekilde günler geçireceklerdir” dedi.

Kaynak: İHA