Terme'de Özel Bireylerin Talepleri Dinlendi

"3 Aralik Dünya Engelliler Günü" dolayisiyla Terme Engelliler Dernegi’ni ziyaret eden ilçe protokolü, özel bireylerin taleplerini dinledi.

Terme'de Özel Bireylerin Talepleri Dinlendi
"3 Aralik Dünya Engelliler Günü" dolayisiyla, Terme Engelliler Dernegi’ne ziyarette bulunan Terme Kaymakami Metin Maytalman, Terme Belediye Baskani Ali Kiliç ve AK Parti Terme Ilçe Baskani Mümin Osman Ertan, özel bireylerin sorun ve taleplerini dinlediler.

Özel bireylerin en büyük sikintilarindan bir tanesinin ulasim sorunu oldugunu söyleyen Terme Engelliler Dernegi Baskani Ahmet Candan, kaymakam ve belediye baskanindan engelli bireyler için ulasim ücretlerinde güncelleme yapilarak indirim saglanmasini talep etti.

Dernek ziyaretinde yaptigi konusmada özel bireyler için gerekli tüm imkânlarin saglanacagini belirten Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, “Bugün siz özel bireylerin özel günü. Her gün oldugu gibi bugün de bizim için kiymetlisiniz. Özel bireylerin desteklenmesi amaciyla ilçemizde çesitli çalismalar gerçeklestirdik. Artik toplumumuzu da ‘hepimiz engelli adayiyiz’ anlayisiyla bilinçlendirdik. Termemizde özel bireylerimizin sorunlarini çözüme kavusturmak için gerekli çalismalarimizi hayata geçirecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA