AK Parti Milletvekili Kaya Açiklamasi 'Sungurlu Her Alanda Büyümeye Devam Ediyor'

AK Parti Çorum Milletvekili Oguzhan Kaya, Sungurlu ilçesine çesitli ziyaret ve incelemelerde bulunarak, "Sungurlu her alanda büyümeye devam ediyor" dedi.

AK Parti Milletvekili Kaya Açiklamasi 'Sungurlu Her Alanda Büyümeye Devam Ediyor'
Milletvekili Kaya, ilk olarak Sungurlu Ögretmenevinde sivil toplum kuruluslarin temsilcileri, kurum amirleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Toplantida bir konusma yapan Kaymakam Fatih Görmüs, Sungurlu’ya yapilan yatirimlar konusunda Milletvekili Kaya’ya tesekkür etti. Bu dönem Kaymakamlik yapmaktan son derece mutlu oldugunu belirten Kaymakam Görmüs, Kaya’nin özellikle TOKI sürecini yakindan takip ettigini, Ilçe Jandarma komutanligi binasinin yapiminda büyük emegi oldugunu söyledi.



"Sungurlu her anlamda büyüyor"

Sungurlu’nun Organize Sanayi Bölgesi ile adini duyurdugunu söyleyen Milletvekili Kaya, “Barut, fisek, kapsül fabrikalari ilçenin gelecegine büyük katki saglayacak. Milli Savunma Bakan Yardimcisi hemserimiz Muhsin Dere’ye katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum. Kaymakam beyin katkisi da büyük, ona da tesekkür ediyorum. Sungurlu’nun ihtiyaçlari için hep birlikte elimizden geleni yapiyoruz. Jandarma binasinin yanina emniyet müdürlügü binasi yapacagiz. Yüzme havuzu, güres egitim merkezi, hali sahalar gibi spor yatirimlari devam ediyor. Sehir her anlamda büyüyor. Sungurlu modern bir kent olacak” ifadelerini kullandi.

OSB’de incelemelerde bulundu

Beraberindeki heyet ile birlikte daha sonra Organize Sanayi Bölgesine giden Milletvekili Kaya, insaati devam eden ve mevcut fabrikalarda incelemelerde bulundu. TOKI konutlarinin yapilacagi arazide inceleyen Milletvekili Kaya, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA