MHP Adana'da Yusuf Kanli Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskanliginda Yusuf Kanli dönemi basladi.

MHP Adana'da Yusuf Kanli Dönemi
MHP Adana Il Baskanligi görevini yaklasik alti yildir sürdüren Bünyamin Avci, bugün görevini eski MHP Seyhan Ilçe Baskani Yusuf Kanli’ya devretti. MHP Adana Il Baskanligi’nda yapilan törende Bünyamin Avci ve Yusuf Kanli salona birlikte girdiler.

MHP Adana Milletvekili Ayse Sibel Ersoy, MYK Üyesi Ugur Öztürk, MHP Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocaklari Baskani Cem Tutsoy, Ilçe Baskanlari, Belediye Baskanlari, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Temsilcileri, TÜRKAV Adana Temsilcileri ile çok sayida teskilat yöneticilerinin de bulundugu törende Bünyamin Avci ve halefi Yusuf Kanli birlik beraberlik mesaji verdiler, “Her sartta omuz omuza çalismaya devam edecegiz” dediler.

Bünyamin Avci’nin milletvekili seçimlerinde aday adayi olmak için tüzük geregi istifasiyla bosalan göreve MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle Yusuf Kanli MHP Adana Il Baskanligi görevine atanmisti. Daha önce farkli dönemlerde MHP Adana Il Muhasipligi, Il Baskan Yardimciligi, Seyhan Ilçe Baskanligi görevlerinde bulunan Yusuf Kanli, 2015 seçimlerinde de Adana Milletvekili Aday Adayi olmustu. Mali Müsavir olan Yusuf Kanli, evli ve iki çocuk babasidir.
Kaynak: İHA