Kursiyerlerin Ürettigi Ürünler Sergileniyor

Adana Büyüksehir Belediyesi çatisi altinda çalismalarini sürdüren Nitelikli Isgücü Yetistirme Akademisi’nde (NIYET) egitim gören kursiyerlerin ürettigi ürünlerin sergilendigi bildirildi.

Kursiyerlerin Ürettigi Ürünler Sergileniyor
Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in koordinesinde gelistirilen kadinlari güçlendirmek, meslek sahibi yapmak, ekonomik alanda mevcudiyetlerini artirmak ve ailelerinin gelirine katki koymalarina olarak saglamak amaciyla Nitelikli Isgücü Yetistirme Akademisi faaliyetlerine devam ettigi ifade edildi. Bu çerçevede egitim gören kursiyerlerin ürettigi ürünlerin ise Sinasi Efendi Caddesi’nde kurulan stantlarda sergilendigi kaydedildi. Asçilik, yabanci dil, muhasebe ve bilgisayar dallarinda erkeklerinde de yer aldigi, isaret dili, seramik, spor, müzik, okuma yazma, çinicilik, el sanatlari, örgü, dokuma, punch, büro yönetimi-sekreterlik, dünya mutfagi, muhasebe-finansman, düz dikis makinasi branslarinda özellikle kadinlarin egitim alarak meslek edinmesi ve ekonomik olarak güçlenmesini hedef alan NIYET Akademi’nin yeni yil öncesi açtigi stantlara Adanalilar yogun ilgi gösterdi.

Mefrusattan ev tekstiline, seramikten hediyelik esyaya birçok ürün yelpazesini barindiran, yeni yil konseptli, el yapimi tasarim ürünlerinin yer aldigi stantlar 24 Aralik tarihine kadar saat 09:00-21:00 saatleri arasinda açik olacagi da belirtildi.
Kaynak: İHA