Kayseri OSB Itfaiyesi Ve Gaziantep OSB Itfaiyesi Ortak Tatbikat Yapti

Türkiye’nin önde gelen organize sanayi bölgelerinden biri olan Kayseri OSB itfaiye teskilati farkini ortaya koydu. Kayseri OSB Itfaiyesi’nin tecrübelerinden yararlanmak üzere Gaziantep OSB Itfaiyesi’nden bir ekip Kayseri’ye geldi.

Kayseri OSB Itfaiyesi Ve Gaziantep OSB Itfaiyesi Ortak Tatbikat Yapti
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulusu (OSBÜK) Itfaiye Yangin Güvenlik Komisyonu toplantisi için Kayseri’de bulunan Gaziantep OSB Itfaiyesi’nden 4 kisilik ekip, Kayseri OSB Itfaiyesi ile ortaklasa tatbikat gerçeklestirdi. Konuya iliskin açiklamada bulunan Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, OSB’ler arasinda isbirligine büyük önem verdiklerini ve bu çerçevede Kayseri OSB Itfaiyesi’nin Gaziantep OSB Itfaiyesi personeli ile güzel bir çalismaya imza attiklarini belirtti.

Bu tür ortak çalismalarin OSB’lerdeki farkli uygulamalarin karsilastirilmasi ve yeni adimlar atilmasi noktasinda önem arz ettigini ifade eden Baskan Yalçin, Kayseri OSB’de yapilan itfaiye intibak egitimine katilan tüm personeli kutladigini söyledi.

Kayseri OSB Itfaiye Müdürü Hüsamettin Kazi de, Gaziantep OSB Itfaiyesi Müdürü Cihan Üren ve 3 grup amirine tesekkür ederek, mesleki bir bilgi paylasimini önemine vurgu yapti. Kazi, itfaiyecilerin en büyük dayanaginin sürekli egitim çalismasinda bulunmalari oldugunu kaydetti.

Gaziantep OSB Itfaiye Müdürü Cihan Üren ise ortak bir tatbikat, arama kurtarma ve yangin söndürme ile ilgili bilgi ve fikir alisverisi yaptiklarini ifade ederek, Kayseri OSB Itfaiyesi’ne katkilarindan dolayi tesekkür etti. Düzenlenen tatbikatta; Kayseri OSB Itfaiyesi ve Gaziantep OSB Itfaiyesinden yaklasik 15 personel uygulamali egitim faaliyetinde bulundu.
Kaynak: İHA