Tekne Faciasinda Bir Kisinin Cansiz Bedenine Ulasildi

Adiyaman’in Gölbasi Gölü’nde teknenin batmasi sonucu gölde kayip olarak aranan 2 kisiden 1’nin cansiz bedenine ulasildi.

Tekne Faciasinda Bir Kisinin Cansiz Bedenine Ulasildi
Olay, Gölbasi ilçesinde bulunan Gölbasi Gölü sazlik alanin bulundugu yerde aksam saatlerinde meydana gelmisti. Balikçi teknesiyle 3 kisi gölde gezerken, tekne bilinmeyen bir nedenden dolayi batmisti. Teknede bulunan Kadir Irendeli (60), Veysel Erkenekli (38) ve Ömer Daglilar (46) suya düsmüstü. Sahislardan Ömer Daglilar, yüzerek sazlik alandan çikip yardim istemis ve olay yerine çok sayida saglik ekibi, AFAD ekibi, Il Emniyet Müdürlügüne bagli polis dalgiç ekipleri, itfaiye ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edilmisti.

Olay yerine gelen ekipler, su içerisinde ve sazlik alanlarda aramalarda bulundu. Ekiplerin yogun çabalari sonucunda Veysel Erkenekli bulundu. Cansiz bedeni su içerisinden çikarilan Erkenekli, ekipler tarafindan alinarak ambulansla Gölbasi ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Gölbasi Kaymakami Ihsan Ayranci’nin da takip ettigi arama çalismalara ara verildi.

Kadir Irendeli’nin bulunmasi için arama çalismalarina sabahin erken saatlerinde yeniden baslanilacagi ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA