Salihli'de Sehitler Anisina Mevlit Okutuldu

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan sehitler anisina düzenlenen mevlit programi Salihli ilçesiyle devam etti. Bu çerçevede sehadetinin 11. yili olan sehit Jandarma Uzman Çavus Erdogan Kayar, sehadetinin 28. yili olan sehit Üstegmen Mustafa Kemal Orhan, sehadetinin 25. yili olan sehit Piyade Komando Er Hüseyin Özdemir ve sehadetinin 23. yili olan sehit Piyade Er Mehmet Günel, memleketleri Salihli’de dualarla anildi.

Salihli'de Sehitler Anisina Mevlit Okutuldu
Manisa Büyüksehir Belediyesi, Salihlili kahraman sehitler Jandarma Uzman Çavus Erdogan Kayar, Üstegmen Mustafa Kemal Orhan, Piyade Komando Er Hüseyin Özdemir ve Piyade Er Mehmet Günel için sehadetlerinin yildönümü olmasi dolayisiyla anma programi düzenledi.

Salihli Milli Demokrasi Meydani’nda düzenlenen anma etkinligine Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam, Manisa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Gökhan Aslan, Salihli Belediye Baskan Yardimcilari Mahmut Süreyya Karaoglu, Metin Durmaz, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkiran, Ilçe Jandarma Komutani Sercan Karaçali, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, MHP Ilçe Baskani Mehmet Akin, Salihli Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Mustafa Gün, Sehit Gazi Dernekleri Baskani Salihli Ridvan Kerey, sehit yakinlari ve sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.

Programda aziz sehitlerin ruhlarina mevlit okundu. Manisa Büyüksehir Belediyesi mobil ikram araci ile vatandaslara pilav hayri da gerçeklestirilen programda, Salihlili sehitler basta olmak üzere tüm sehitler saygiyla anildi. Programin son bölümünde protokol üyeleri tarafindan sehit ailelerine Yasin-i Serif ve Türk Bayragi hediye edildi. Evlatlarini vatan için feda eden ailelere Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini ileten Manisa Büyüksehir Belediyesi yetkilileri, Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman yanlarinda olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA