1 Kisinin Öldügü Alkollü Mekandaki Silahli Çatisma Ani Kamerada

Sakarya’da iki alkollü eglence mekani sahipleri ve çalisanlari arasinda çikan 1 kisinin ölmesi, 6 kisinin de yaralanmasi ile neticelenen silahli çatisma anlari saniye saniye kaydedildi. Dakikalarca süren çatisma görüntüleri, yasanan dehseti gözler önüne serdi.

1 Kisinin Öldügü Alkollü Mekandaki Silahli Çatisma Ani Kamerada
Olay, gece saat 01.10 siralarinda Adapazari ilçesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan alkollü eglence mekanin içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ayni cadde üzerinde bulunan iki ayri eglence mekani sahipleri ve çalisanlari arasinda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tartisma yasandi. Tartismanin büyümesiyle birlikte silahlar çekildi. Mekanin içerisinde dakikalarca süren silahli çatismada Ahmet Toykar (21), M.S., C.Y., N.C., B.G., I.K. ve T.K. isimli 7 kisi yaralandi. Gecenin sessizligini bozan silah sesleri üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine ulasan saglik ekiplerince yaralilar Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi ile çevre hastanelere kaldirildi. Agir yaralanan Ahmet Toykar, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Toykar, Geyve Nuruosmaniye Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

13 süpheli gözaltinda

Polis ekipleri iki mekan ve yaralilarin kaldirildiklari hastane çevrelerinde genis güvenlik önlemleri aldi. Konuya iliskin genis çapli inceleme baslatan polis ekiplerince olaya iliskin 13 süpheli gözaltina alindi. Çikan çatismada yaralanan ve haklarinda gözalti karari verilen 6 yaralinin da hastanedeki tedavileri sonrasi emniyet müdürlügüne götürülecegi ögrenildi. Kavgada kullanildigi düsünülen 6 tabanca ve 2 av tüfegi de ekiplerce ele geçirildi.

Dehset anlari kamerada

Olay ani ise mekanin güvenlik kameralarinca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, mekanin içerisinde iki grup arasinda yasanan tartismanin, yerini biranda silahli kavgaya biraktigi anlar yer aldi. Silahlarin çekilmesiyle birlikte kalabaligin dagildigi ve sonrasinda çatismanin dakikalarca sürdügü anlar görüntülere an be an yansidi. Yaralanan bir kisinin tasindigi ve çatisma aninda bir kisinin ise tezgahin arkasinda korku dolu sekilde saklanmasi da dikkatlerden kaçmadi.
Kaynak: İHA