Marmaris'te Içmeler Ismet Inönü Caddesi Yenileniyor

Marmaris Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, Içmeler Ismet Inönü Caddesi’nde yenileme çalismasi baslatti.

Marmaris'te Içmeler Ismet Inönü Caddesi Yenileniyor


Marmaris Belediyesi, ilçede yol yapim, bakim, onarim ve yenileme çalismalarini sürdürerek kentin çehresini degistirmeye ve prestijli caddeler kazandirmaya devam ediyor. Marmaris’te bozuk yol ve kaldirim birakmamak için araliksiz çalisan Fen Isleri Müdürlügü ekipleri simdi de Içmeler Ismet Inönü Caddesi’nde çalismalara basladi.



Belediye Fen Isleri Müdürlügü’nün kendi ekip ve ekipmanlarinca yapilacak olan çalisma çerçevesinde yagmur suyu hat çalismasi, bisiklet yol düzenlemesi, yesil bant, engelli yürüyüs yolu, sicak asfalt yol çalismasi ile dekoratif aydinlatma direkleri yapilarak halkin kullanimina sunulacak. Yapilan çalisma ile 17 kilometre uzunlugunda olan sehir içi bisiklet yol agina 800 metre daha ilave edilecek.

Ismet Inönü Caddesi ile Fevzi Çakmak Caddesi kavsagindan baslanan yol çalismasi Atatürk Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi kavsaginda tamamlanacak. Toplam 800 metre uzunlugundaki çalisma çerçevesinde diger kurumlarla da koordineli olarak is paylasimi yapilacak.

Marmaris’in her noktasina güvenli, konforlu ve Marmaris’e yakisan caddelerle bulusturmak için çalistiklarini söyleyen Belediye Baskani Mehmet Oktay, son yillarda yangin ve sellerle mücadele eden Içmeler Mahallesi için de ayri bir gayret ve özen gösterdiklerini söyledi.

Modern, kullanisli ve estetik yolun bölgenin kimligine katkida bulunacagini belirten Oktay, “Içmeler’i sorunlarindan arinmis, modern ve konforlu bir hale getirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA