Kan Bagislayanlara Piyano Resitali

Malatya Inönü Üniversitesi’nde düzenlenen kan bagis kampanyasinda ögrenciler, kan bagislayan ögrenci ve akademisyenlere piyano resitali sundu.

Kan Bagislayanlara Piyano Resitali
Türk Kizilay’i, Inönü Üniversitesi Egitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Ilahiyat Fakültesi, Devlet Konservatuari ve Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesinde kan bagisi etkinligi gerçeklestirdi. Kan bagislayan ögrenci ve akademisyenler, ögrencilerin hazirladigi piyano resitali ve konser ile keyifli anlar yasadi. kan bagisina tesvik etmek için, koro halinde piyano dinletisi sunduklarini belirten Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesi, kanin önemine dikkat çekerek, herkese kan bagis çagrisinda bulundu. Etkinlige, Güzel Sanatlar ve Tasarim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Bülent Yilmaz, Dekan Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Emin Sen, Türk Kizilayi Kan Bagisçisi Kazanim Uzmani Erdem Çolak, Türk Kizilay personeli ve ögrenciler katildi.

Türk Kizilayi Kan Bagisçisi Kazanim Uzmani Erdem Çolak, ögrencileri kan bagisina tesvik etmek amaciyla farkli fakültelerde etkinlikleri gerçeklestirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA