Bursa Yenisehir Kitap Fuari'na Yogun Ilgi

Bursa Yenisehir Belediyesi 4’üncü Kitap Fuari, kitapseverlerden gelen yogun talep üzerine uzatildi. Fuar, cumartesi ve pazar günleri de ziyaretçilerini agirlayacak.

Bursa Yenisehir Kitap Fuari'na Yogun Ilgi
Sehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki Yenisehir Belediyesi 4’üncü Kitap Fuari Kaymakam Rahmi Köse, Garnizon Komutani Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Baskani Davut Aydin, Milli Egitim Müdürü Musa Ayaz, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileriyle okurlar katildi.

Kaymakam Rahmi Köse, yazdiklari kitaplarla fuarda yer alan yazarlarla fuara katilan kitapseverlere tesekkür etti.

Bu yil 4’üncüsünü düzenledikleri kitap fuarinin toplumun her kesiminden ilgi gördügünü söyleyen Belediye Baskani Davut Aydin ise "Ilçeden ve ilçe disindan gelen yazarlarimizi fuarimizda agirladik. Katilim çok yogundu. 5 günlük çok güzel bir etkinlik oldu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Yenisehirli kitapseverlerin fuarin ilk gününden baslayarak Kültür Merkezi’ne geldigini, aralarinda ögrencilerin oldugu binlerce ziyaretçinin kitapla bulustugunu ifade eden Baskan Aydin, "Toplumumuzdaki kitaba olan ilginin yogunlugu bizleri çok mutlu etti. Gelecege yönelik umutlarimizi artirdi. Her evde kitap okunmali, çocuklarimiz kitaplar arasinda büyümeli. Aileler kitap okusunlar, çocuklara ve gençlere bu konuda da örnek olsunlar istiyoruz" diye konustu.

Fuara "Yenisehir Notlari" adli kitabiyla katilan Gazeteci Yazar Gürhan Adana da organizasyona gösterilen ilgiye dikkat çekti. Kitaba karsi ilginin son yillarda giderek arttigina isaret eden Adana, söz konusu ilginin kitap fuarina da yansidigini belirtti.

Artan kitap fiyatlarina ragmen herkesin bütçesine göre kitap aldigini ve fuarin yapildigi Kültür Merkezi’nden mutlu ayrildigini anlatan Adana, organizasyonda emegi geçen Basta Belediye Baskani Davut Aydin olmak üzere herkese tesekkür etti.

Genç Dagitim Sahibi Osman Kalfa da fuara ilk 4 gün 8 binin üzerinde ziyaretçi geldigini vurguladi.
Kaynak: İHA