Tasova Yari Olimpik Yüzme Havuzu Yükseliyor

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, ilçede yapimina baslanan “yari olimpik yüzme havuzu” insaatini ve spor salonu içerisinde faaliyet gösteren POMEM kursu ögrencilerini ziyaret etti.

Tasova Yari Olimpik Yüzme Havuzu Yükseliyor
Baskan Öztürk, Dogu Mahallesi’nde 28 Ocak 2021’de yer tahsisi yapilarak yapimi devam eden yari olimpik yüzme havuzunun insaatini inceledi. Insaatta çalisan isçilerle sohbet eden Baskan Öztürk, daha sonra çalismalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldi. Insaat alanini Tasova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Senel ile gezen Baskan Öztürk’e, teknik ekip proje üzerinden de alanlari gösterdi.

"Gelecegin sporculari Tasova’dan yetismeli"

Yaz ve kis mevsimlerinde kullanilabilecek olan yari olimpik yüzme havuzuyla ilgili açiklama yapan Baskan Öztürk, “Tasovamizda genç nüfus çogunluktadir. Bu gençlerimizin spor ihtiyacini karsilamak amaciyla Dogu Mahallemizde insaati devam eden kapali yüzme havuzumuzun insaatini, Gençlik Merkezi Müdürümüz Sercan Senel ve teknik ekibimizle birlikte ziyaret ettik. Insaatimiz, kapali yüzme havuzudur, isitmalidir. Yani kis, yaz kullanabilecek bir tesis olacaktir. Bu tesisimizin insaati hizla ilerlemektedir. Insallah daha sonrasinda halkimizin hizmetine sunacagiz. Tasova Belediyesi olarak yollarin, parklarin, temizligini yaparken, gençlerimizi de ihmal etmek istemiyoruz. Gelecegin sporcularinin Tasova’dan yetismesini ve ilçemizde sporla saglikli bir nesil yetismesini arzu ediyoruz. Kis sonuna bitmesi planlanan yüzme havuzunun ilçemize, gençlerimize hayirli olmasini diliyor, emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Çalismalarimiz bu dogrultuda devam edecektir” ifadelerini kullandi.

POMEM kursuna ziyaret

Baskan Öztürk, kapali spor salonunda Polis Meslek Yüksekokulu (POMEM) için, Gençlik Spor Ilçe Müdürlügünce düzenlenen kursu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Gençlerle bulusan Baskan Öztürk, kendilerine girecek olduklari POMEM sinavinda basarilar dileklerinde bulunarak, baklava ikraminda bulundu.

Gençler de Baskan Öztürk’e tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA