Hava Yolu Çalisani Atlanta Havaalani'nda Kamyon Tarafindan Ezildi

ABD’nin Georgia eyaletindeki Atlanta Hartsfield-Jackson Havaalani’nda hizla giden bir kamyon Delta Havayollari’nda görevli bir kadina çarpti. Olay ani güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Atlanta sehrinde yer alan Hartsfield-Jackson Havaalani’ndaki apronda geçtigimiz 10 Aralik’ta yasanan olayda Delta Havayollari’nda çalisan Camdyn Davis adli bir yer isçisi, hava yoluna ait bir Boeing 717 uçagina yol gösterdigi sirada hizla seyreden bir kamyon tarafindan ezildi. Havaalaninin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilen görüntülerde hava yolu çalisani kadinin elindeki isikla az ilerdeki uçagi yönlendirdigi sirada kamyonun hizla gelerek kendisine çarptigi anlar görülüyor.

Ezilen isçi Camdyn Davis’in annesi kizinin kaza sebebiyle beyin sarsintisi geçirdigini ve vücudunda kafatasi dahil birçok kemigin kirildigini belirterek, aldigi yaralardan sonra eski haline gelebilmesi için uzun bir sürenin geçmesi gerektigini ifade etti.

Yaralanan kadinin tedavi sürecine maddi destek vermek amaciyla sosyal medyada bir kampanya baslatildi.

Delta Havayollari olayin ardindan yaptigi açiklamada yaralanan çalisanin hastanede tedavi gördügünü ve hayati tehlikesinin bulunmadigini belirterek kazanin arastirildigini bildirdi. Atlanta Polis Departmani ise olayla ilgili sorusturma baslatildigini açikladi.

Kaynak: İHA