Küçükçekmece'de Ilginç Hirsizlik Kamerada

Küçükçekmece’de, kimligi belirsiz iki kisi dondurma dolabinin altindaki izgarayi çaldi. Ilginç hirsizlik anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Küçükçekmece'de Ilginç Hirsizlik Kamerada
Olay, geçtigimiz Persembe günü sabah saatlerinde Küçükçekmece Gültepe Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz iki kisi pastane önüne gelerek etrafi kontrol etti. Kimsenin olmadigini fark edince dondurma dolabinin altinda basamak olarak kullanilan demir izgarayi çikaran süpheliler, daha sonra 500 TL degerinde olan demir izgarayi çalip kayiplara karisti. Sabah is yerini açan is yeri sahibi Mesut Al, izgaranin olmadigini fark etti. Güvenlik kamerasini inceleyen Al, iki sahsin izgarayi çaldigini gördü. Bunun üzerine polise haber verdi. Yapilan incelemenin ardindan polis ekipleri süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Hirsizlarin dondurma dolabinin altindaki demir izgarayi çaldiklari anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Ilk defa böyle bir hirsizlik gördügünü anlatan is yeri sahibi Mesut Al, “Dolabimizin etrafindan büyük bir basamak izgaramiz vardi. Onu saat 05.00-06.00 aralarinda gelen hirsizlar aliyorlar. Bayagi büyük oldugu için önce inceleme yapiyorlar. Ondan sonra gelip, basamagimizi çalip tekrar gidiyorlar. Iki kisiydiler, ilk önce göz gezdiriyorlar sonra alip kaçiyorlar. Büyük bir sey oldugu için 450-500 TL civarinda bir ürün. Vallahi ilk defa böyle bir hirsizlik görüyorum, insanlar ne olmus, ne hale gelmis bilmiyorum. Onu da bos verdim camlarin arasindaki alüminyumu bile çalmislar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA