Bursa'da Ufuk Beydemir Ve Pentagram Rüzgari

Sehrin en eglenceli festivali Cityfest, Bursa’da heyecanin dozunu kesmeden yüksek nabizlari tazeledi. Bursa’da düzenlenen etkinligin ikinci gününde Bursali sevilen grup Denden Cover ile Ufuk Beydemir ve Pentagram sahne aldi.

Bursa'da Ufuk Beydemir Ve Pentagram Rüzgari
Eglencenin zirveye çiktigi, müzigin hiç susmadigi ve her performansta müzikseverleri heyecana doyuran Cityfest’in ikinci gününde sevenlerini Denden Cover karsilayarak sahnedeki yerini "Ay Tenli Kadin " sarkisiyla müzik piyasasina giren Ufuk Beydemir’e birakti. Hayranlarina unutulmaz bir festival aksami yasatan Beydemir’in sarkilari hep bir agizdan söylendi.

Oyuncu esi Ipek Filiz Yazici yalniz birakmadi

Geçtigimiz Ekim ayinda Roma’da dünya evine giren ünlü sarkici Ufuk Beydemir ve esi ünlü oyuncu Ipek Filiz Yazici, Bursa konserinde de bir aradaydilar. Esini yalniz birakmayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda; ‘Ben yine Ufuk Beydemir konserindeyim. Doyamiyorum bu çocuga napiyim.’ Notunu ekledi. Konserin ardindan sahne alan Pentagram grubunu da birlikte dinledikleri paylasimi da sosyal medya hesabindan paylasti.

Pentagram’dan Bursa’da heavy metal sov

Türk Heavy Metal müziginin bilinen ve sevilen gruplarindan Pentagram kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri coskulu bir sekilde karsiladi. Bir an olsun hareketin ve müzigin sesi kesilmeyerek unutulmaz bir festival aksami yasandi.Yaklasik iki saat sahnede kalan basarili grup sevenlerinin de alkislariyla birlikte sahne performansini noktaladi.
Kaynak: İHA