Boya Yaparken Servis Araci Alev Topuna Döndü, Yangin Minibüse Ve Binaya Siçradi

Atasehir’de boya islemi yapilan bir servis araci, bir anda alev topuna döndü. Park halindeki bir minibüse ve bir binanin dis cephesine de siçrayan yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Aracin alev aldigi anlar kameraya yansidi.

Boya Yaparken Servis Araci Alev Topuna Döndü, Yangin Minibüse Ve Binaya Siçradi
Olay, saat 19.30 siralarinda Atasehir Mevlana Mahallesi Enver Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, kapali kasa servis aracini karavana çevirmek isteyen bir vatandas, araç içerisinde boya islemlerini yaptigi sirada boya, çalisan araç fanlarini etkisiyle bir anda alev aldi. Kisa sürede büyüyen alevler park halindeki bir minibüse ve yani basindaki binaya sirayet etti. Ihbar üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önleme alirken itfaiye ekipleri ise çikan yangina müdahale etti. Olayda herhangi bir can kaybi ya da yaralanma yasanmazken araçlarda ve binanin dis cephesinde maddi hasar olustu.

"Biz boya ile ugrasirken araç bir anda alev aliyor"

Yasanan olayda araci yanan minibüs sahibi Rafet Burak Karahan, "Biz bu araci karavana çeviriyorduk. Içerisinde boya yapiyorduk. Aracin sahibi aracin fanlarini açmis. Biz boya ile ugrasirken araç bir anda alev aliyor. Aracin sahibi zaten içerisinde yatip kalkiyordu. Araç yanmaya baslayinca camlari patliyor ve minibüse ve yanindaki binaya sirayet ediyor" dedi.

Kaynak: İHA