Bebegin 5'Inci Kattan Atildigi Olayda Anne, Kizi Ve Baba Tutuklandi

Antalya’da yeni dogan bebegin balkondan atildigi olayda anne, kizi ve baba tutuklandi. Bebegin annesi olan 15 yasindaki Gürcistan uyruklu kizin ifadesinde “Hamile oldugumu bilmiyordum. Tuvalete girdigim sirada dogum gerçeklesti. Ölü dogdugu için panikle attim” dedigi ögrenildi.

Bebegin 5'Inci Kattan Atildigi Olayda Anne, Kizi Ve Baba Tutuklandi


Olay, Alanya ilçesi Konakli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde yeni dogan bir bebegi apartman girisinde gören vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ihbar üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Yeni dogan bebegin cinsiyetinin kiz oldugunu ve yasamini yitirdigini belirledi. Jandarma ekipleri yaptiklari incelemeler ve güvenlik kamerasi görüntülerinde bebegin apartmanin 5. katindan atildigini tespit etti. 6. dairenin giris ve banyo penceresindeki kan lekeleri nedeniyle Gürcistan uyruklu anne I.S. (55), kizi N.S. (15) ve baba B.S. (55) gözaltina alindi.

Yeni dogan bebegi 5. kattan atan annesi çikti

Yapilan incelemeler sonucunda yeni dogan ve apartmanin 5. katindan atilan bebegin 15 yasindaki N.S.’ye ait oldugu belirlendi. Jandarmadaki islemlerinin ardindan anne I.S., baba B.S. ve kizlari N.S. adliyeye sevk edildi. N.S.’nin savcilik ifadesinde, “Hamile oldugumu bilmiyordum. Tuvalete girdigim sirada sancim basladi.

Daha sonra dogum gerçeklesti. Bebek ölü dogdu. Bende panige kapilarak asagiya attim” dedigi ögrenildi. Savcilik ifadelerinin ardindan mahkemeye çikarilan anne I.S., baba B.S. ve kizlari N.S. tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
Kaynak: İHA