Rektörü Özölçer'den Adalet Bakan Yardimcilarina Hediye

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’i bugün Adalet Bakan Yardimcilari Hasan Yilmaz ve Yakup Mogul ziyarette bulundu.

Rektörü Özölçer'den Adalet Bakan Yardimcilarina Hediye


Adalet Bakani Bekir Bozdag ile birlikte bugün Zonguldak Dedeman Otel’de gerçeklesen 1. Bölgesel TIHEK Türkiye Insan Haklari ve Esitlik Kurumu toplantisina katilan Bakan Yardimcilari Hasan Yilmaz ve Yakup Mogul’a, üniversitede gerçeklestirdikleri ziyarette Zonguldak Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan ve Adli Yargi ve Adalet Komisyonu Baskani Ercan Kumhak eslik etti.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer ile Rektör Yard. Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal protokolü karsilayarak görüsme sagladi. Görüsmeden büyük mutluluk duydugunu ifade eden Rektör Özölçer, Adalet Bakani Yardimcilari Hasan Yilmaz ve Yakup Mogul’a Devrek Baston Uygulama ve Arastirma Merkezinde üretilmis olan asa ile Uzun Mehmet heykelini simgeleyen cam plaket hediye etti.

Rektör Özölçer’e nezaketinden ötürü tesekkür eden Bakan Yardimcilari Hasan Yilmaz ve Yakup Mogul, kendilerine görevinde basarilar diledi.
Kaynak: İHA