Ak Kadrolar Bir Ve Beraberce Türkiye Vizyonu Yolunda Yürüyor

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, AK Parti’nin kurulusundan bu yana çesitli kademelerde görev yapan dava arkadaslari ve büyükleri ile biraraya gelmeye devam ediyor.

Ak Kadrolar Bir Ve Beraberce Türkiye Vizyonu Yolunda Yürüyor
AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, AK Parti’nin kurulusundan bu yana görev yapmis il baskanlari, milletvekilleri ve belediye baskanlari ile toplantida biraraya geldi. Toplantiya AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskan Yardimcisi, Istanbul Milletvekili Halis Dalkiliç, önceki dönem bakanlarindan Faruk Çelik, önceki dönem Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Recep Altepe ve il yürütme kurulu üyeleri de katildi.

Sohbet havasinda gerçeklesen toplantida konusan AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskan Yardimcisi Halis Dalkiliç, Bursa teskilatlarinin halkla iç içe hizmet anlayisi ve kurulustan bugüne her kademeden AK sevdalinin birlikte hareket etmesi ile bu dönemde de örnek islere imza attigini belirtti.

Halis Dalkiliç, geçtigimiz aylarda gerçeklestirilen ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa’ ziyaretlerinin ve saha çalismalarinin tüm Türkiye’deki AK teskilatlara örnek olmasinin yani sira Bursa Halki’nin istek, talep ve önerilerinin raporlanip, çalismalarin bu görüslere göre sekillendirilebilmesi için çok kiymetli oldugunu söyledi.



Öte yandan kurulusundan bu yana AK Parti’ye hizmet vermis her kademeden teskilat mensuplarini biraraya getiren bu tür toplantilar sayesinde AK Parti’nin kurumsal hafizasinin, milletin için çalisma anlayislari ile harmanlanarak Bursa’ya ve Bursa teskilatlarina daha iyi hizmetleri getiren enerji ve sinerjiyi sagladigini vurgulayarak, her dönemde AK Parti’nin en büyük güç kaynagi olan Bursa teskilatlarina tesekkür etti.

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan’da kuruldugu günden bugüne milletin güven ve destegi ile basaridan basariya kosan AK teskilatlarin her bir bireyinin önemine vurgu yapti. Baskan Gürkan, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde 21 yildir Türkiye’yi her alanda kalkindiran bir hareketin mensuplari olarak her dönemde oldugu gibi bu önemli süreçte de bir ve beraberce çalistiklarini belirtti.

Gürkan, Türkiye Yüzyili vizyonunun itici gücünün yine Bursa olacagini ifade ederek, bu yolda yanlarinda yürüyen tüm teskilat mensuplarina ve desteklerini kendilerinden esirgemeyen Bursa Halki’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA