Ögretmenler 'Jandarmayi' Coskuyla Dinledi

Talas Belediyesi tarafindan 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla organize edilen konserde Jandarma Genel Komutanligi Bando ekibi ögretmenlere konser verdi.

Ögretmenler 'Jandarmayi' Coskuyla Dinledi


Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Yüksel Yigit, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, ögretmenler, aileleri ve vatandaslar katildi.

Programda Jandarma Genel Komutanligina bagli bando ekibi ögretmenlere ve vatandaslara güzel anlar yasatti. Birbirinden güzel sarkilarin söylendigi konserde ögretmenler hem duygulandi, hem de eglendi. Yaklasik 1 saat süren konserde ögretmenler ve vatandaslar bando ekibine eslik etti.

Konser sonunda Vali Gökmen Çiçek ve Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin bando ekibinin solistlerine çiçek takdim etti. Çiçek takdiminin ardindan konusan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, “Bizi yalniz birakmadigini için hepinize tesekkür ediyorum. Jandarmanin hem siddet hem kudret hem de sefkat yönü vardir. Bunlarin üzerinde bir de gönül gücü vardir. Bunlari bizimle paylastilar. Hepsine çok tesekkür ediyorum. Ögretmenlerimizin Ögretmenler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin telefonla baglandi

Vali Gökmen Çiçek tarafindan telefonla aranan Jandarma Genel Komutani Org. Arif Çetin, konsere telefonla bagladi. Kayserili vatandaslarin jandarmaya tesekkürlerini Org. Arif Çetin’e ileten Vali Gökmen Çiçek, Jandarma Genel Komutanligini Bandosu’nun salondaki herkesi alip, baska yerlere götürdügünü söyledi.

Vali Çiçek, jandarma ile gurur duyduklarini Org. Çetin’e iletti. Jandarma Genel Komutani Org. Çetin de telefonda yaptigi konusmada, “Jandarmamiz ülkemizin her yerinde 7 gün 24 saat vatandasimizin yaninda, yakininda emrine amadedir. Devletimizin birligini ve bütünlügünü saglamak, sanli Türk bayragimizin dalgalanmasi için binlerce sehit verdik. On binlerce gazi verdik. Bundan sonra da aziz sehitlerimizin yolunda sanli ay yildizli bayraga sarilmaya haziriz” dedi.

Kaynak: İHA