Basaksehir'de Sokak Köpeklerinin Bir Adami Kovaladigi Anlar Kamerada

Basaksehir’de sokak köpeklerinin yogunlugu vatandaslari tedirgin ederken, zaman zaman aç kalan hayvanlar insanlara saldiriyor. Site içerisinde yürüyen bir kisiye 2 köpek saldirmak istedi. Köpeklerin adami kovaladigi anlar kameraya yansidi. Bölgede yasayan Ercan Öztürk , “Burasi açik alan oldugu için baska köpeklerde birakiyorlar” dedi.

Basaksehir'de Sokak Köpeklerinin Bir Adami Kovaladigi Anlar Kamerada
Basaksehir Kayabasi Mahallesi’nde bulunan 11. Bölge de sokak köpekleri özellikle sabahin ilk saatlerinde ve gece saatlerinde yaya olarak yürüyen vatandaslara zor anlar yasatiyor.

Zaman zaman aç kaldigi için sadirganlasan köpekler, zaman zaman da oyun oynamak maksadi ile vatandaslari korkutuyor. Geçtigimiz günlerde yürüyüs yapmak için bahçeye çikan bir kisi 2 köpek tarafindan kovalandi. Yasanan o anlar da güvenlik kamerasina yansidi.

Görüntülerde bir kisinin 2 köpekten kaçtigi görüldü.



“Insanlar getirip köpeklerini buraya birakiyorlar”

Ayni Mahalle de yasayan Ercan Öztürk basibos köpek problemi ile ilgili, “Burada sokak hayvanlari ile ilgili bir takim problemler var. Biz burada besleme yapiyoruz ama zaman zaman saldirgan olabiliyorlar. Kis geldi malum ve burasi 10 yil öncesine kadar açik alandi. Sonradan siteye çevrildi. Ister istemez oluyorlar. Bazi insanlarda köpeklerini getirip buraya birakiyorlar. Buradaki hayvan severler yardimci oluyor ama yeterli olmuyor tabi ki de. Özellikle çocuklar korkuyorlar. Zaman zaman saldirganlasiyorlar” dedi.

Kaynak: İHA