Izmir'de Gevrek Ve Boyozun Yeni Fiyati 5 Lira
Izmir’de 4 liradan satilan gevrek, Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Gida Komisyonu’ndan alinan yeni kararla 5 liraya çikti. Yeni fiyat tarifesinin pazartesi gününden itibaren geçerli olacagi ögrenildi.

Vatandaslar normal karsiladi
Izmir’de pazartesi gününden itibaren gevrek ve boyoz fiyatinin 5 liraya yükselmesini degerlendirilen vatandaslar ise alinan zam kararinin normal oldugunu söyledi.
Vatandaslardan Fatih Özkadir, "Tüm maliyetler artti. Isçi maliyetleri artti, kira ve diger maliyetler de artti. Bu durumda simidin de fiyatinin artmasi gayet normal. Ama alim gücünün az olmasi da üzücü" derken, Galip Öz ise, "Zam yapilmazsa sikinti var demektir. Gevrekçiye de bu isin imalatini yapan arkadaslara da bir sey diyemeyiz. Dünyada bir kriz var; ister istemez kabullendik artik" sözlerine yer verdi.
